Diensten

Ambulante Support

Be You Support biedt ambulante begeleiding aan mensen, ongeacht de diagnose of leeftijd. Mijn doel is de zelfredzaamheid vergroten door op zoek te gaan naar de krachten en talenten van het persoon. Het laten inzien wat degene waard is en in zijn/haar mars heeft. Ieder mens is uniek en heeft eigen kwaliteiten. Om de kwaliteiten optimaal te kunnen inzetten, is een zetje in de juiste richting soms al voldoende. Verrijk je wereld en ontdek je mogelijkheden. 

Groepsbegeleiding

Een organisatie of instelling kan mij inzetten als groepsbegeleider. In de afgelopen 5 jaar heb ik leerzame ervaringen mogen opdoen binnen verschillende organisaties en woongroepen. Ik heb onder andere  gewerkt op woongroepen waar jongeren met een licht verstandelijke beperking en/of FAS wonen. Tevens heb ik werkervaring in een fasehuis waar jongeren begeleid worden om hen naar zoveel mogelijk zelfstandigheid en zelfredzaamheid te sturen. Ook heb ik ouderen begeleid die een licht verstandelijke beperking. En ik heb  met volwassenen gewerkt die gediagnosticeerd met NAH.

Ik vind het belangrijk dat ieder in de groep zich gehoord en gezien voelt.
Vanuit mijn visie streef ik ernaar om de sfeer zo huiselijk en vertrouwd mogelijk te houden.

Re-integratie

Het zou kunnen dat je niet zo goed weet wat je wil gaan doen in de toekomst. Welke richting wil je op wil? Wil je nog een studie wil oppakken of wil je toch liever aan het werk?  Re-integratie is veel meer dan alleen ''werken, solliciteren of een studie oppakken.'' Wellicht vind je het lastig om sociale contacten te onderhouden of kom je de deur niet meer uit. Om daar verandering in te brengen, kan ik je ondersteunen en je helpen om weer te laten inzien hoe fijn het buiten is en wat er allemaal voor leuks te doen is in de buurt. Stap voor stap en op het door jouw gekozen tempo.

 

+31 (0)6 41 71 42 85

©2020 Be You Support 
KVK: 75577542
SKJ: 140016535
All rights reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now