Ambulante Support

Be You Support biedt ambulante begeleiding aan mensen, ongeacht de diagnose of leeftijd. Mijn doel is de zelfredzaamheid te vergroten door op zoek te gaan naar de krachten en talenten van de persoon. Het laten zien wat een ieder waard is en in zijn mars heeft. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten. Om die kwaliteiten optimaal in te kunnen zetten, is een zetje in de juiste richting soms al voldoende. Verrijk je wereld en ontdek je mogelijkheden. Het leven heeft zoveel te bieden.

Hoe zit een ambulant traject eruit?
Stap één is natuurlijk een kennismaking. Pas als beide partijen een goede klik hebben, kan er een succesvol traject worden gestart. Omdat jij je zorg zelf kiest, vraag je een PGB (persoonsgebonden budget) aan via het juiste zorgloket via de gemeente. Er wordt gevraagd of je wilt toelichten waarom je PGB wilt aanvragen. Vervolgens wordt jouw aanvraag in behandeling genomen.
In de eerste periode van het traject is het belangrijk om elkaar te leren kennen. Jouw toekomstplannen, maar ook jouw obstakels worden onder de loep genomen. En je leert mij als persoon ook kennen. Samen plannen we een route die leidt naar jouw doelstelling. Onderweg ontdekken we je krachten en talenten, maar eenmaal op de plek van bestemming weet je deze ook in te zetten. Ik zie mijzelf als gelijke die jou in de juiste richting stuurt. Het traject biedt je de kans om jouw innerlijke 'jij' te ontdekken en te omarmen.

                                                                                                                         Be You, Wees jij!

Ontdek en versterk je vaardigheden op diverse (levens)gebieden: 

  • Administratie en financiën;

  • Dagbesteding;

  • Huisvesting;

  • Psychische gezondheid;

  • Lichamelijke gezondheid;

  • Sociaal functioneren;

  • Algemene dagelijkse levensverrichtingen;

  • Zingeving.


Voor wie?
Iedereen die zelf zijn zorg wil kiezen en zelf de regie wil hebben over deze zorg. Door het PGB kies je zelf wie er in jouw huis komt en bepaal je hoe, waar en wanneer je wordt geholpen. 

Geen wachtlijsten.

 

+31 (0)6 41 71 42 85

©2020 Be You Support 
KVK: 75577542
SKJ: 140016535
All rights reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now