Be You support

Ondersteuning en begeleiding op maat

 

Tips Coronacrisis

Nederland gaat door het een onzekere tijd. Veel dingen waar we aan gewend waren gaan nu anders. Dit is voor iedereen lastig, maar zeker voor mensen met autisme. Soms heb je nu juist een warme knuffel nodig, maar de 1,5 meter afstand maakt dat op dit moment niet mogelijk. We zullen ons samen moeten aanpassen. Goede begeleiding is nu erg belangrijk!

Klik op de button hieronder voor de tips.
De tips zijn samengesteld vanuit recente praktijkervaringen. 

 

 Be You support

Ondersteuning en begeleiding op maat

Welkom op mijn website!

Mijn naam is Laura, ik bied (ambulante) ondersteuning en begeleiding aan voor jong en oud. Ik haal voldoening uit mijn werk door mensen te laten inzien wat ze waard zijn en wat ze kunnen. Dit doe ik door samen met jou jouw krachten en talenten te ontdekken en deze in te zetten. Toekomstplannen, maar ook obstakels worden onder de loep genomen. Samen plannen we een route die leidt naar jouw doelstelling. Onderweg ontdekken we jouw krachten en talenten en eenmaal op de plek van bestemming kunnen deze ook ingezet worden.

Ik zie mijzelf als gelijke die jou in de juiste richting stuurt. Het traject biedt jou de kans om je innerlijke 'jij' te ontdekken en te omarmen.


Je kan mij inschakelen voor:

  • Ambulant Support; 

  • Groepssupport;

  • Re-integratie.

 

Be You support

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.

laura.jpg